ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ AXION HELLAS;

Ο σκοπός της οργάνωσης μας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, που διαβιούν στις απομακρυσμένες ή/και ακριτικές περιοχές της νησιωτικής και της ηπειρωτικής Ελλάδας, οι οποίες, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών και της απόστασης από τα μεγάλα αστικά κέντρα, στερούνται την εύκολη πρόσβαση τόσο σε βασικά αγαθά, όπως οι υποδομές υγείας και εκπαίδευσης, όσο και σε δράσεις ή εκδηλώσεις που στοχεύουν στη βελτίωση, προαγωγή και εξέλιξη του πνευματικού, πολιτιστικού, επαγγελματικού και κοινωνικού επιπέδου της τοπικής ζωής.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AXION HELLAS;

Περισσότερες πληροφορίες για την Axion Hellas και τις δράσεις της μπορεί κάποιος να πάρει από το website (www. AxionHellas.gr) και μέσω επικοινωνίας με email στο [email protected]

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η AXION HELLAS;

Η Axion Hellas προσφέρει:
α. Ιατρικές υπηρεσίες από πλήθος ιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, αιματολογικές εξετάσεις και εξετάσεις ασθενών κατ’ οίκον στις περιοχές που επισκέπτεται

β. Πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις

γ. Έργα υποδομής και υποστήριξης υποδομών, δωρεές κτλ.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ AXION HELLAS;

Η Axion Hellas μπορεί να λαμβάνει χρηματοδότηση από φυσικά και νομικά πρόσωπα εκτός από δημόσιους φορείς.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ AXION HELLAS;

Μπορείς να υποστηρίξεις την Axion Hellas ως εθελοντής/συνδεδεμένο μέλος αρχικά και κατόπιν ως τακτικό μέλος (μετά από απόφαση Δ.Σ.), αλλά και ως δωρητής.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ AXION HELLAS;

Μέλος γίνεται κάποιος στέλνοντας σχετικό αίτημα στο [email protected] Μετά την σχετική αξιολόγηση που ακολουθεί, ο εθελοντής εισάγεται σε ομάδα δράσης ανάλογα με την ειδίκευση του και τις ανάγκες της ομάδας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ/ΜΕΛΗ ΤΗΣ AXION HELLAS ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ;

Φιλοσοφία της Axion Hellas είναι η ενασχόληση των εθελοντών της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στις διαδικασίες και στην οργάνωση της ομάδας, ούτως ώστε να γίνεται λίγη δουλειά από πολλούς και όχι πολλή δουλειά από λίγους. Η συμπλήρωση των συμμετοχών ανά δράση γίνεται ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες της κάθε δράσης.

ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ/ΜΕΛΟΣ;

Ναι, η Axion Hellas προσφέρει πιστοποίηση συμμετοχής στις δράσεις της.

Θέλω να γίνω Μέλος
της Axion Hellas

Θέλω να γίνω Υποστηρικτής

Χρειάζομαι
την βοήθειά σας