Νέα & Εκδηλώσεις

Χατζηνάσιος - Κορκολής: Στις 17/9 στο Ηρώδειο «πάλι μαζί»

Χατζηνάσιος - Κορκολής: Στις 17/9 στο Ηρώδειο «πάλι μαζί»

Η αναβληθείσα -λόγω της κακοκαιρίας- συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Στέφανου Κορκολή στο Ηρώδειο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Η συνύπαρξη τους με τίτλο «Πάλι Μαζί», προμηνύει μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη συναισθήματα. Οι κορυφαίοι συνθέτες και πιανίστες μαζί στη σκηνή με την «ιστορία» τους να γράφεται ξανά μετά από πολλά χρόνια… Πριν 35 χρόνια ο Γιώργος Χατζηνάσιος μαζί με τον τότε ανερχόμενο Στέφανο Κορκολή, άλλαξαν τα δεδομένα στην ψυχαγωγία. 

Με δύο πιάνα, μικρή συμφωνική ορχήστρα και εξαιρετικούς τραγουδιστές, δημιούργησαν κάτι το αξεπέραστο, κάτι το μαγικό.. κάτι μοναδικό που αγαπήθηκε από τον κόσμο. 35 Χρόνια μετά, στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε πάλι μαζί. 

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος θα ερμηνεύσει τις σουίτες του για πιάνο και ορχήστρα βασισμένες σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά θέματα.

Ο Στέφανος Κορκολής θα ερμηνεύσει ορχηστρικά του έργα όπως επίσης και το κονσέρτο του για πιάνο, μπουζούκι και ορχήστρα με σολίστ στο μπουζούκι τον Γιώργο Δημητρίου.  

Φυσικά θα ακουστούν οι αξεπέραστες επιτυχίες των συνθετών: «Ζω», «Θα σ´αγαπώ», «Ανθρωπάκος», «Τα γαλάζια σου γράμματα», «Μια θέση στον ήλιο», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Δεν είναι που φεύγεις», «Καμία φορά», «Δεν φταίμε εμείς», «Ο ταξιδιώτης του ονείρου», «Και σ´αγαπώ», «Ο Άγγελος μου», «Δεν είσαι εδώ», «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», «Σκόνη και θρύψαλα», «Θες», «Σε έχω ερωτευτεί», «Στους πέντε ανέμους», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι» Στα δύο πιάνα τους και με τη συμμετοχή της Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη ,και με ερμηνευτές τους καταξιωμένους τραγουδιστές: Σοφία Μανουσάκη, Θοδωρή Βουτσικάκη και Άντα Αθανασοπούλου, θα μας χαρίσουν ένα βράδυ γεμάτο συγκινήσεις. 

 

Προπώληση: www.ticketservices.gr 

 

Τραγουδιστές 

  • Σοφία Μανουσάκη 
  • Θοδωρής Βουτσικάκης
  • Άντα Αθανασοπούλου

 

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ

Διεύθυνση ορχήστρας: Αναστάσιος Συμεωνίδης

 

Μουσικοί

  • Γιώργος Δημητρίου / μπουζούκι
  • Σάββας Ρακιντζάκης / ακορντεόν
  • Νίκος Γαγγάδης / κιθάρα 
  • Βίκτωρ Κουλουμπής / μπάσο 
  • Ρολη Γιαμμοπούλου  / ντραμς 
  • Βασίλης Δεφίγγος / σαξόφωνο 

 

Ηχολήπτες 

  • Ανδρέας Γεωργαλής 
  • Αντώνης Μωραΐτης

 

Φωτισμοί: 

Χρήστος Τζιόγκας

 

Παραγωγός: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος – Πολιτιστικός Οργανισμός «ΛΥΚΟΦΩΣ»

Διεύθυνση παραγωγής: Κωνσταντίνα Αγγελέτου

Συντονισμός Παραγωγής: Κατερίνα Λιακοπούλου

Βοηθός Παραγωγής: Βαγγέλης Βογιατζής

Υπεύθ. τμήματος εισιτηρίων «ΛΥΚΟΦΩΣ»: Στέλλα Μαυροειδή

Λογιστήριο «ΛΥΚΟΦΩΣ»: Γιώργος Αναγνώστου, Γιάννης Μπεκιάρης

 

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα ενισχύσει την κοινωφελή δράση της AXION HELLAS στις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας

Διαβάστε ακόμαRead more