Συμβολή της Axion Hellas στην επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας της Σαμοθράκης

Ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ανάγκες που δημιουργήθηκαν, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τη Σαμοθράκη στις 26 Σεπτεμβρίου. Μεγάλες ζημιές υπέστη το Κέντρο Υγείας, όπου ένας όροφος καταστράφηκε μαζί με όλα τα ιατρικά μηχανήματα. Σε επικοινωνία με τον Κο Γεννάδιο Διαμαντόπουλο, διευθυντή του Κέντρου,  στείλαμε καινούργιο και καλής ποιότητας ιατρικό εξοπλισμό όπως ηλεκτροκαρδιογράφο, κλίβανο ξηράς αποστείρωσης, μόνιτορ παρακολούθησης  των ασθενών και μεγεθυντικό φακό με λάμπα.

Ο Κος Διαμαντόπουλος είπε: «Ο εξοπλισμός που ζητήσαμε ήρθε ακριβώς στην ώρα του και ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε. Είναι σύγχρονα και καλά μηχανήματα. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια για τη Σαμοθράκη», τόνισε.

«Η AxιonHellasακούει τις ανάγκες» ανέφερε από την πλευρά του, ο πρόεδρος της AxionHellas, Βασίλης Πατέρας και πρόσθεσε: «Είναι ευχάριστο που είχαμε τον κ. Διαμαντόπουλο και μας περιέγραψε ακριβώς την κατάσταση και στοχευμένα μας ζήτησε κάποια πράγματα και εμείς ακολουθώντας αυτή την παράκληση του, ανταποκριθήκαμε άμεσα, όπως η AxionHellasανταποκρίνεται, στον βαθμό που μπορεί, γρήγορα».

Είμαστε ευχαριστημένοι που το ιατρικό προσωπικό του σταθμού της Σαμοθράκης παρέλαβε τον εξοπλισμό και είμαστε σίγουροι ότι θα τον αξιοποιήσει με τον καλύτερο