Αναβολή του 9ου διάπλου της Axion Hellas λόγω κορωνoϊού

Με αίσθημα ευθύνης προς τους κατοίκους των ακριτικών νησιών της Ελλάδας μας, προς τους εθελοντές μας, αλλά και σεβόμενοι με ευλάβεια τους κανόνες που όρισε η πολιτεία για την αντιμετώπιση της κρίσης, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε τον 9ο διάπλου μας που ήταν προγραμματισμένος για 1-10 Μαΐου με προορισμούς τη Φολέγανδρο, την Ανάφη, την Κάρπαθο, τη Χάλκη, την Ψέριμο, τους Αρκιούς και το Αγαθονήσι.

Όλοι εμείς στην Αxion Hellas είμαστε δίπλα στους γιατρούς μας, το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό που μάχεται καθημερινά στον πόλεμο κατά της πανδημίας.

Οι εθελοντές της Axion Hellas (εκτός αυτών που ήδη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης), βρίσκονται στη διάθεση της πολιτείας για να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια όπου και όπως αυτή κρίνει.

Με την ελπίδα να σταματήσει άμεσα αυτή η σκληρή δοκιμασία των πολιτών όλου του κόσμου, ευχόμαστε και ελπίζουμε να βγούμε το συντομότερο και με τις λιγότερες απώλειες από αυτήν την κρίση.

Κρίση που όπως είπε ο πρωθυπουργός της χώρας μας: “είναι ένας πόλεμος με έναν αόρατο εχθρό”.

Ευχόμαστε να μπορέσουμε σύντομα να συνεχίσουμε απερίσπαστα και με τον ίδιο ζήλο και αγάπη προς τους κατοίκους των ακριτικών περιοχών της χώρας μας το έργο μας.

Και δεν ξεχνάμε, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και προστατεύουμε την προσωπική μας υγεία, αλλά και των συνανθρώπων μας.